Ελλάδα

Μαρίνα Σπανού: Εγώ και οι φιλοί μου ερωτευόμαστε με γράμματα και όλα όσα νομίζουμε ότι έχουν ξεχαστεί

today08/07/2024

Φόντο
share close

Ο λόγος που δεν θα πήγαινε στη Eurovision και το σχόλιο για τη Μαρίνα Σάττι – Είμαστε τυχεροί που την έχουμε, τόνισε

Η Μαρίνα Σπανού περιέγραψε πώς ξεκίνησε τις αυτοσχέδιες συναυλίες της στον δρόμο, σε ηλικία 17 ετών, που τη σύστησαν στο κοινό και πλέον τα τραγούδια της γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία. 

Σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» μίλησε για το φλερτ, θυμήθηκε την αντίδραση ενός άλλου μουσικού του δρόμου όταν την είδε στην Αρεοπαγίτου, εξήγησε τον λόγο που θα απέρριπτε πρόταση να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision και στο τέλος, εξέφρασε τον θαυμασμό της στο πρόσωπο της Μαρίνας Σάττι.

Για τον πλανόδιο μουσικό που την έδιωξε μια μέρα, από το σημείο που ήθελε να τραγουδήσει στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, η Μαρίνα Σπανού είπε: «Ήταν ένας μουσικός του δρόμου που ήταν μάλλον πολύ καιρό στο κουρμπέτι και όταν άρχισα ν α βγάζω τον εξοπλισμό μου, μου είπε ότι “εδώ είναι το σημείο μου δεν μπορείς να κάτσεις” και με έδιωξε».

Σε ερώτηση για το πώς ερωτεύονται σήμερα οι νέοι της ηλικίας της, η Μαρίνα Σπανού είπε: «Ξέρω πως εγώ και οι φίλοι μου, ερωτευόμαστε με γράμματα, με βλέμματα με φλερτ και με παρ’ όλα αυτά που πιστεύουμε ότι έχουν ξεχαστεί αλλά τελικά υπάρχουν. Ο έρωτας είναι δύναμη δημιουργία, αλλά όχι μόνο για τη μουσική αλλά και για την ίδια τη ζωή».

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην πορεία, στη Eurovision και τη Μαρίνα Σάττι, με την συνάδελφό της να αποθεώνει το ταλέντο της. Πρώτα απ’ όλα είπε ότι η συμμετοχή σε έναν τέτοιο διαγωνισμό είναι πολύ αγχωτική και γι΄ αυτό κατά πάσα πιθανότητα δεν θα επέλεγε να πάιγενε ως διαγωνιζόμενη.

Για τη Μαρίνα Σάττι ανέφερε: «Είναι μία σπουδαία καλλιτέχνις και είμαστε πολύ τυχεροί που είναι ανάμεσά μας και δεν έχει φύγει σε όλο τον κόσμο, που θα μπορούσε».

ΠΗΓΗ

Written by: 99FM Admin

Rate it

0%