Ελλάδα

Eurovision 2024: Έτοιμο το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι – Ο ελληνικός στίχος και ο ζουρνάς

today22/01/2024 81

Φόντο
share close

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τον 68 πανευρωπαικό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision και η Μαρίνα Σάττι είναι έτοιμη να εντυπωσιάσει ολόκληρη την Ευρώπη. 

Με τις χώρες που θα διαγωνιστούν να παρουσιάζουν τα τραγούδια τους η μία μετά την άλλη, ακόμη δεν έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα για την εμφάνιση της Ελλάδας. Πληροφορίες για το κομμάτι που θα ακουστεί για λογαριασμό μας δόθηκαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του ALPHA.

Το βασικό χαρακτηριστικό του τραγουδιού θα έχει ως χαρακτηριστικό τον ζουρνά αλλά και τον ελληνικό στίχο.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι την 1η Δεκεμβρίου 2023, είχαν υποβληθεί περίπου 150 τραγούδια από διάφορους συνθέτες – τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό – για λογαριασμό της Μαρίνας Σάττι και της Eurovision 2024.

Το τραγούδι που θα ήθελε η Μαρίνα Σάττι
H Μαρίνα Σάττι είχε δηλώσει σε συνέντευξη της πως θα ήθελε ένα ρυθμικό τραγούδι σε ελληνικό στίχο.

«Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει στις 11 Μαΐου στο Μάλμε, είμαστε ακόμα πολύ μακριά. Πρέπει να βρούμε το τραγούδι, την ιστορία που θα πούμε και εκεί πάνω θα χτίσουμε.

«Θα ήθελα να φτιάξω ένα πρότζεκτ που να είναι σύγχρονο, να αντιπροσωπεύει τη γενιά μου και τη νέα Ελλάδα, πέρα από τα στερεότυπα που έχουν οι Ευρωπαίοι για εμάς, αλλά και να είναι σχετικό ώστε να μπορέσουν να χορέψουν και να ταυτιστούν», είχε αναφέρει στην εκπομπή «Στούντιο 4».

ΠΗΓΗ

Written by: 99FM Admin

Rate it

0%