Ζώδια

Τα τυχερά ζώδια του Δεκεμβρίου

today01/12/2023 140

Φόντο
share close

Tι να περιμένουμε από τον τελευταίο μήνα του 2023;

Μια ακόμη χρονιά φτάνει στο τέλος της, και σίγουρα δεν την λες εύκολη. Αρκετά απαιτητική και απρόβλεπτη, συνεχίζει σε με έμφαση στα επαγγελματικά και οικονομικά για τον τελευταίο της μήνας. Ο Δεκέμβρης, θα είναι σε γενικές γραμμές ένας καλός μήνας, αλλά χρειάζεται σε κάθε περίπτωση προσοχή, καθώς από τις 13/12, ο Ερμής γυρνάει ανάδρομος. Και γνωρίζουμε καλά πως οι ανάδρομες πορείες των πλανητών, φέρνουν αναποδιές, επιστροφές του παρελθόντος, και καθυστερήσεις. Γι’ αυτό χρειάζεται υπομονή. 

Για τον Δεκέμβριο όμως, θα υπάρξουν και ορισμένα ζώδια που θα έχουν την τύχη με το μέρος τους και θα έχουν επίσης περισσότερη εύνοια, τόσο σε επαγγελματικά, όσο και σε προσωπικές σχέσεις:

Ταύρος

Για εσάς ο Δεκέμβριος θα είναι ένας πολύ ευχάριστος μήνας, καθώς με τον Ερμή στον Αιγόκερω μπορείτε πλέον να απολαύσετε όσα έχει να σας προσφέρει η σκληρή δουλειά των τελευταίων μηνών. Οι κόποι σας αποδίδουν και νιώθετε πια επαγγελματικά πως βρίσκεστε στον κατάλληλο δρόμο. Τώρα θα απαλλαγείτε από φόβους και ανασφάλειες, και εστιάζετε περισσότερο στο να περάσετε καλά, να απολαύσετε τις γιορτές και να βρεθείτε με άτομα, τα οποία γνωρίζετε πως σας κάνουν καλό στη διάθεση και τη ψυχαγωγία. Αν σκέφτεστε να κάνετε ένα μεγάλο ταξίδι, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, ενώ δεν αποκλείεται να έχετε και ευκαιρίες για μια νέα σχέση ή για βελτίωση της ερωτικής σας ζωής.

Ζυγός 

Θετικές είναι οι εξελίξεις του Δεκεμβρίου και για εσάς τους Ζυγούς, παρά τις αλλαγές που βιώνετε. Θα υπάρξουν ανακατατάξεις που έρχονται να καθαρίσουν το τοπίο, και να σας βοηθήσουν να καταλάβετε τι είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεστε. Επίσης, με τον Ερμή στον Αιγόκερω, έχετε κάτι καινούργιο να περιμένετε. Είτε αυτό είναι ένα νέο πρόσωπο στην ερωτική σας ζωή, είτε μια μετακόμιση, είτε ένας νέος στενός συνεργάτης. Αυτό το διάστημα θα ήταν καλό να αφοσιωθείτε και στην οικογένεια σας, καθώς ίσως να τους έχετε παραμελήσει το τελευταίο διάστημα. Τα άστρα ευνοούν, όμορφες και οικογενειακές στιγμές για τον υπόλοιπο μήνα.

Αιγόκερως

Τα γενέθλια σας δεν είναι και πολύ μακριά και αυτό σημαίνει πως σταδιακά μπαίνετε στο προσκήνιο, με την αστρολογία να εστιάζει στο δικό σας ζώδιο. Από τη μια έχετε τον Ερμή να σας φέρει κοινωνικότητα, νέες γνωριμίες, φιλίες, αλλά και επέκταση σε κάθε τομέα. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ανοίξετε ορίζοντες και να κυνηγήσετε κάθε στόχο σας. Ωστόσο από τις 13/12, όπου ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος θα χρειαστεί να είστε παραπάνω προσεκτικοί, ενώ δεν αποκλείεται να έχετε και επιστροφές από το παρελθόν. Όπως και να ‘χει οι στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, τα κέρδη στα οικονομικά και οι νέοι έρωτες δεν είναι και πολύ μακριά. Το 2023 κλείνει όμορφα για εσάς, με τον Δεκέμβρη να είναι ένας από τους καλύτερους σας μήνες.

ΠΗΓΗ[https://jenny.gr/zodia/421463/ta-tyhera-zodia-toy-dekembrioy]

Written by: 99FM Admin

Rate it

0%