Ο Πάνος Μουζουράκης ολοκληρώνει την οπτικοποίηση του EP «Αυτή Είναι Η Ζωή».

«Ζήτημα Χρόνου»… είναι να σας αγγίξει το συγκινητικό video clip που ετοίμασε ο Πάνος Μουζουράκης.

Ο πολυτάλαντος μουσικός, ηθοποιός, τραγουδιστής, τραγουδοποιός, performer και όχι μόνο, παρουσίασε το νέο video clip του σε μία ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (05/11) στον κατάμεστο «Σταυρό του Νότου», με την παρουσία συνεργατών, φίλων και θαυμαστών του.

Με το music video για το «Ζήτημα Χρόνου» ολοκληρώνεται η οπτικοποίηση του EP «Αυτή Είναι Η Ζωή» του Πάνου Μουζουράκη.

Το EP κυκλοφόρησε το Δεκέμβριο του 2018 από τη Minos EMI / Universal περιέχοντας τα τραγούδια «Αυτή Είναι Η Ζωή», «Κοίτα Μπαμπά», «Ένα Σ’ Αγαπώ Του Δρόμου» και «Ζήτημα Χρόνου». Παρεμπιπτόντως, τον προηγούμενο Ιούλιο ακολούθησε το αγγλόφωνο EP «That’s Life» με εμπνευσμένες διασκευές κλασικών τραγουδιών.

Στο τραγούδι «Ζήτημα Χρόνου» συμμετέχουν οι ερμηνευτές και τραγουδοποιοί Απόστολος Βαλαρούτσος και Γιώργος Μυλωνάς.

Το κινηματογραφικό video clip για το «Ζήτημα Χρόνου» έχει σκηνοθετήσει ο Κώστας Καρύδας.

Η ιστορία επικεντρώνεται σε ένα μικρό κορίτσι που χρησιμοποιεί τη μουσική και μία κιθάρα ως διέξοδο στις εντάσεις που βιώνει μέσα στο σπίτι της. Η μουσική και η κιθάρα της συνεχίζει να της κρατά συντροφιά καθώς μεγαλώνει. Στο πλευρό της, αθέατοι φύλακες – άγγελοι, οι Πάνος Μουζουράκης, Απόστολος Βαλαρούτσος και Γιώργος Μυλωνάς.

Όταν πια καταφέρνει να κατακτήσει τα όνειρά της, έχοντας γίνει μία δημοφιλής και επιτυχημένη ερμηνεύτρια, ο κύκλος ολοκληρώνεται. Η πρωταγωνίστρια επισκέπτεται την παιδική ηλικία της για να δείξει στο μικρό εαυτό της ότι άξιζε να κολλήσει τα κομμάτια εκείνης της σπασμένης κιθάρας.

«Έλα τώρα μην κλαις, θα ‘ρθουν μέρες καλές, θα του γνέψουμε αντίο του πόνου κι είναι ρόδα, γυρνά, θα γελάσεις ξανά, τώρα πια είναι ζήτημα χρόνου…»

Πηγή: Hit-Channel.com