Ένας νέος και πολύ ταλαντούχος καλλιτέχνης, ο Θοδωρής Φέρρης θα εμφανίζεται στη σκηνή του Barbarella live και τη φετινή σεζόν. Ένα από τα καλύτερα κέντρα διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη υπόσχεται να σας κρατήσει την καλύτερη συντροφιά.

Το Barbarella στη Θεσσαλονίκη με τέλεια οπτικοακουστική, διαθέτει έναν πλήρως ανακαινισμένο χώρο που θα σας προσφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και θα μείνετε όλοι οι θαμώνες του ευχαριστημένοι. Ο Θοδωρής Φέρρης έχει γεννηθεί στο Manhattan της Νέας Υόρκης γιατί οι γονείς του δούλευαν και ζούσαν εκεί.

Σε ηλικία 5  χρονών, θα επιστρέψει με τη μητέρα του στην Ελλάδα εφόσον οι γονείς του πήραν διαζύγιο και θα μένει από τότε στην Ελλάδα. Για αρκετά χρόνια μετά επισκεπτόταν τον πατέρα του στην Αμερική έως ότου έφυγε εκείνος από τη ζωή. Αυτό τον βοήθησε στο να έχει μια καλή σχέση με την αγγλική γλώσσα και να διατηρήσει τα αγγλικά του σε ένα καλό επίπεδο.

Την αγάπη του για το τραγούδι δεν την κληρονόμησε απλά από τη μητέρα του, η οποία καταγόταν από μουσική οικογένεια , αλλά ήταν όλη του η ζωή ένα τραγούδι. Στο οικογενειακό του περιβάλλον όλοι ασχολούνταν με τη μουσική και παίζανε μουσική και τραγουδούσαν όλοι μαζί. Από πολύ μικρή ηλικία άρχισε να ασχολείται με το τραγούδι κάνοντας τα πρώτα του βήματα σε ηλικία 18 ετών στο πλευρό του μεγάλου καλλιτέχνη Αντώνη Ρέμου που τραγουδούσε πύλη αξιού.

Από την πρώτη στιγμή φάνηκε το ταλέντο του και κέρδισε την καρδιά αλλά και το τεράστιο χειροκρότημα του κοινού. Από τότε έχει εμφανιστεί με μεγάλα ονόματα της μουσικής στη σκηνή και έχει σημειώσει μεγάλες επιτυχίες στο χώρο αυτό. Κάποια από αυτά είναι ο Γιάννης Πλούταρχος αλλά και η Πάολα καθώς και άλλοι καλλιτέχνες. Η πάολα τραγούδησε πρόσφατα στο club vogue παράλληλα με το barbarella .

Με τη μοναδική του φωνή αλλά και τις μοναδικές του επιτυχίες, υπόσχεται να σας διασκεδάσει και να σας χαρίσει νύχτες γεμάτες χορό και πολύ τραγούδι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Barbarella live και Θοδωρής Φέρρης , ένα πολύ δυνατό δίδυμο που θα ταράξει τα νερά στα μπουζούκια Θεσσαλονίκης !